Selge Beach Resort Otel


SELGE BEACH İSLAMİ OTEL 

Otel Bilgisi

Düşler Bölgesi Antalya’da, Dünya standartlarında mükemmel bir otel olan Selge Beach Resort & SPA, cennet misali ferah bahçesi, altın kumlu denize 0 özel plajı, büyüleyici atmosferi ve çok çeşitli aktiviteleri ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerinin beğenisini ve tercihi kazanmanın haklı gururunu yaşamaktadır.  4440818

Otel Özellikleri

·        Mini Club'da çocuklar (4-12 yaş) çocuk animatörleri eşliğinde eğlenebilir, oyun bahçesinde oynayabilir ve su kaydıraklarının tadını çıkarabilirler. 

·        Çocuklar ve büyükler için çeşitli kaydırakların ve havuzların bulunduğu aktivite havuzu, büyük ve mükemmel bir aqua park, sakinlik isteyenler için ayrı bir büyük havuz, ısıtmalı kapalı havuz otelde bulunmaktadır.

·        4 tenis kortu, 2 adet standart futbol sahası (105x68), voleybol, basketbol, okçuluk, boccia, masa tenisi, jimnastik, su topu, dart, havuz oyunları, shuffle board, step-aerobik, fitness center, sauna, Türk hamamı, su sporları, sörf , kano (ehliyetli), lobby’de wireless sistemi, masaj, bilardo, video oyunları, langırt, bowling, internet cafe, telefon, telefax otelde bulunan olanaklardan bazılarıdır. 

·        Otelde 600&700 kişi kapasiteli 2 adet konferans salonu, TV odası ve otopark bulunmaktadır.

Oda Özellikleri

·        Otelde 717 oda bulunmaktadır.

·        Otel Odaları: 2-3 kişilik veya 2 yetişkin + 1 çocuk içindir. 552 adet olan otel odalarında enerji-saver, küvet/WC, halı döşeme, direk telefon, klima (split ), sat TV, saç kurutma makinesi, mini-bar, balkon ve kasa mevcuttur.

·        Aile Odaları: Max.4+1 kişiliktir. 132 adet olan family odalar ıiki ayrı odadan oluşur. Otel odalarıyla aynı donanımlara sahiptirler. 32 adet Suit oda, 1 adet Kral Dairesi de otelde mevcuttur.



Yakın Merkezler

·        Antalya Havaalanı - 75 km

·        Manavgat - 12 km

·        Side - 15 km



Konum Bilgisi

Kızılağaç'da denize sıfır olarak konumlanış olan otel, Antalya Havalimanına 75 km, antik şehir Side’ye 15 km ve Manavgat’a 12 km mesafededir.

Selge Beach Resort Otel 2020 Fiyatları 
Doluluk Oranlarına Göre Sürekli Değiştiğinden 
İnternet Sitelerimizde Yayımlanmamaktadır. 
Lütfen Telefonla İrtibat Kurunuz..
En İyi Fiyatlar İçin : 0850 840 8289 - 0332 606 0648

Etiketler: selge beach otel, selge otel, selge beach otel fiyat, selge beach rezervasyon, selge beach telefon