Oruçoğlu Thermal Otel


Thermal Resort Oruçoğlu

Afyonkarahisar Otelleri

Adres Bilgisi:
Kütahya Karayolu 14.km
03000 Afyonkarahisar

Sıcak atmosferi ve güler yüzlü ekibi ile Oruçoğlu Termal Resort damak zevkinize uygun, birbirinden lezzetli mönüleri geleneksel Oruçoğlu misafirperverliği ile birleştirip; siz değerli konuklarına sunuyor.

  • Aileniz ve dostlarınızla birlikte lezzetli yemeklerinizi konforlu ve ferah bir ortamda tadabileceğiniz Oruçoğlu Thermal Resort Restaurant; değerli konuklarına mevsim şartlarına göre farklı mönüler sunarak tatiliniz süresince unutamayacağınız tatlar yaşatıyor.

  • 750 kişi kapasiteli salon zengin açık büfenin ( kahvaltı - akşam yemekleri ) yanı sıra A' la Carte Mönü seçeneği ile de hizmet veriyor.

  • Panorama Bar, Granit Bar, Vitamin Bar, Akronium Fast Food ve Yörük Çadırı yiyecek ya da içecekleriniz alabilceğiniz diğer mekanlardır.

  • Odalardan tüm aktivitelere kadar ulaştırılan doğa harikası termal suyun romatizmal, ortopedik, nörolojik rahatsızlıklar gibi birçok hastalıklar için faydalı olabilir.

  • Relax, medikal, lokal medikal, aroma terapi, sıcak taş gibi birçok masaj türü otelde bulunmaktadır.

  • Afyonkarahisar'ın en büyük toplantı salonu olma özelliğini taşıyan ATRIUM Toplantı Salonu; bu özelliğinin yanı sıra kolonsuz yapısı ile de değişik organizasyonlarda organizasyon sahiplerine bu büyük salonu efektif bir şekilde kullanım olanağı sunmaktadır.

  • Defne, Odeon, Abaküs, Rose ve Frigya oteldeki diğer toplantı salonlarıdır.

  • Açık kapalı termal havuzlar, disko, sinema, internet erişimi, çocuk oyun makineleri, mini club, çocuk oyun parkı, spor salonu, masa tenisi, bilardo, basetbol, bisiklet otelde bulunan olanaklardan bazılarıdır.
  • Kapasite
    Thermal Resort Oruçoğlu: 306 Toplam oda, 750 toplam yatak, 5 bağlantılı oda, 3 özürlü odası, 280 standart oda, 3 köşe suit, 6 aile odası. Havuz, bahçe manzarası var.
    Oda Özellikleri
    Thermal Resort Oruçoğlu: Direkt telefon, bazı odalarda balkon, minibar, kasa, internet bağlantısı, uydu tv, digiturk, split klima, duş, küvet-banyo, wc, saç kurutma makinesi, termal su, banyoda telefon.
    Genel Özellikler
    Thermal Resort Oruçoğlu: Split klima, merkezi ısıtma, bahçe, tv odası, oyun odası, kablosuz internet, internet cafe, unisex kuaför, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, market, hediyelik eşya, sinema, 24 saat oda servisi, jeneratör, doktor yada hemşire, bebek bakıcısı, ücretsiz otopark, sağlık odası, kapalı otopark, alışveriş merkezi, evcil hayvan kabul edilmez.
    Spor ve Aktiviteler
    Thermal Resort Oruçoğlu: Çocuk havuzu, kapalı termal havuz, açık termal havuz, termal yüzme havuzu ( erkek&kadın ayrı), su kaydırağı, Türk hamamı, Fin hamamı, güzellik çamuru ve çamur banyosu, sauna, masaj, jakuzi, solaryum, güzellik ve sağlık merkezi, cilt ve vücut bakımı, fizyo terapi ve rehabilitasyon merkezi, SPA, masa tenisi, aromaterapi, bilardo, disko, animasyon programı, voleybol, basketbol, bisiklet, jogging, çocuk oyun alanı.
    Yemek Servisi
    Thermal Resort Oruçoğlu: Oda kahvaltı, yarım pansiyon, pastane, kafeterya, akşam üzeri çay/kahve ve kek. lobi bar, havuz bar, restaurant bar, Alakart servis. 750 pax kapalı toplam kapasite.Osmanlı Mutfağı, Türk Mutfağı.
    Toplantı ve Kongre
    Thermal Resort Oruçoğlu: 10 toplantı odası (1550 max. kapasite). tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, fax, klima, ışık sistemi, internet, fotokopi, telefon.
    Konum
    Thermal Resort Oruçoğlu: Antalya 287 km. Esenboğa Havaalanı 257 km. Uşak Havaalanı 110 km. şehir merkezine ücretsiz servis.

    Oruçoğlu Termal Otel 2020 Fiyatları 
    Doluluk Oranlarına Göre Sürekli Değiştiğinden 
    İnternet Sitelerimizde Yayımlanmamaktadır. 
    Lütfen Telefonla İrtibat Kurunuz..
    En İyi Fiyatlar İçin : 0850 840 8289 - 0332 606 0648

    Etiketler: