Regency Otel Ankara


Ankara Regency Hotel 1962-1989 yılları arasında Anayasa Mahkemesi Hizmet Binası olarak kullanılmış olup ardından geçirmiş olduğu restorasyon çalışması sonucunda otel halini almıştır.
 
Etrafında alış-veriş merkezleri ,diğer oteller, tiyatrolar ve gökdelenler olan otelimiz Ankara'nın en merkezi semti Kızılay'da hizmet vermektedir. TBMM'e, bakanlıklara ,resmi kuruluşlara, elçiliklere, iş merkezlerine ve her türlü istek ve ihtiyacınızı karşılamak üzere alışveriş merkezlerine de yürüme mesafesindedir. 
 
Şehrin üzerinde yükselen mimarisi misafirlere, ankara nın eşsiz geçmişi ile şimdiki zamanın birleşimini, modern yapılar ile Bizans ve Osmanlı sitili sarayları bir araya getirerek sunmaktadır.
 
Özel dekore edilmiş odalar ,zarif yaşam anlayışına bağlılığımız yansıtmaktadır. Sıcak renkler ve belirgin çizgiler birleşerek çağdaş uyumu şehrin karakteriyle harmanlayarak yansıtmaktadır.
 
Ankara Regency Hotel; kurulduğu yılından günümüze değin, konukseverliği, hiç değişmeyen hizmet kalitesi ,güler yüzlü personeli ve sıcak atmosferiyle başkenti yaşamanız için hizmet veriyor.
 
Otel bünyesinde bulunan cafe restaurantımız değişik yiyecek seçenekleri ve nezih oratamıyla sizlere beklentirerinizden fazlasını sunuyor...

42 oda, 4'ü jakuzili ve 76 yatak kapasitesi ile zarif bir iç dekorumuzla. Tüm amacımız konuklarımızın rahatını sağlamak.

● Kablosuz İnternet
● Kablolu TV
● Minibar
● Isıtma Sistemi ve Klima
● Direkt Telefon
● Açık Büfe Kahvaltı
● Ala carte cafe-bar
● Loby Bar
● 24 saat Oda Servisi
● Ücretsiz Açık Otopark
● Ücretli Kapalı Otopark 
● Saç Kurutma Makinesi
● Çalişma Masası
● Uyandırma Servisi 
● Kasa
● 24 Saat Sıcak Su
 
Kişisel iletişim ihtiyacınızı karşılamak adına , çalışma masası ve kablosuz internet sistemi ile tüm misafir odalarımızda olmakla beraber, LCD televizyonlar ile güzel vakit gerirmenizi sağlarken, ofis alanı dışında da gayet rahat kullanım alanı sunar. Her misafirin ihtiyacı düşünülerek sigara içmeyenler için özel odalar sunuyoruz. Bütün misafirlerimiz bizim için özeldir.Size Özel olduğunuzu hisettirmek için hizmetinizdeyiz...

Fiyatlar...

harita...

Etiketler: