THERMALIUM OTEL


THERMALIUM OTEL YALOVA TERMAL OTEL ISTANBULA YAKIN BAYANLARA ÖZEL HAVUZ REZERVASYON  444 0 818 RIZA TURIZM GÜVENCESİ İLE
Thermalium Otel
Otelimiz, sağlık açısından ödül almış şifalı termal suyu ile ünlü Yalova’nın Termal ilçesinde, Yalova şehir merkezine yaklaşık 10 km, İstanbul'a 60 dk Bursa'ya 50 Dk mesafede bulunmaktadır. Otelimiz, 4 oda katı, 1 Roof bar katı, 1 Alacart restaurant katı, lobi katı, 1 balo salonu - yemek salonu - toplantı salonları katı ve 1 Spa katı olmak üzere toplam 8 kattan oluşmaktadır. Otelimizin ayrıca teras katında orman ve göl manzarasına sahip bol oksijenli jakuzili güneşlenme ve dinlenme alanı bulunmaktadır.

Otel odalarımız misafirlerimizin konfor ve hijyen beklentilerini üst düzeyde karşılayacak şekilde tefriş edilmiştir. Her odamızda minibar, uydu destekli Tv, kablosuz internet hattı, uluslar arası görüşme de yapılabilecek telefon, 1. Sınıf malzeme ile dekore edilmiş banyo, her misafir ihtiyaçlarını karşılayacak kapasite ve kalitede buklet malzemesi ve 1. Sınıf tekstil ve havlu grubu bulunmaktadır. Odalarımızın tümü balkonlu, göl ve doğa manzaralı olup, merkezi ısıtma ve soğutmalı şartlandırılmaktadır. Otelimizin iki adet panoramik 1 adet servis asansörü bulunmaktadır. Her üç asansörümüzün kapasiteleri 8 kişilik olup son teknoloji ile inşaa ettirilmiştir. Roof barımız 80 kişi kapasiteli olup, 1. Sınıf malzeme ile dekore edilmiştir.

Roof barımızda yerli ve yabancı içecekler yanında modern ve egzotik kokteyl ve şaraplar servis edilmektedir. Gerek yerli ve gerek yabancı misafirlerimizin hizmetinde olan roof barımızda aynı zamanda aperatif yiyecek hizmetlerimiz bulunmaktadır. Captain Roof Bar katımızda ayrıca tavla – okey – satranç – dama – kağıt oyunları vb. oyunlar için oyun salonumuz bulunmaktadır.

Mavi – Yeşil Alacarte restaurantımız, 250 kişi kapasiteli olup, Türk ve Dünya mutfaklarından leziz yemekler servis edilmektedir. Mavi – Yeşil Alacarte restaurantımız Otelimizin 5. katında bulunmakta olup, ayrıca kendine ait özel mutfağı bulunmaktadır. Yerli ve yabancı misafirlere hizmet eden Alacarte restaurantımızda özel günlerde brunch da verilmektedir. Lobi katımız otelimizin zemin katındadır.

Lobimiz 1. Sınıf oturma grubu ve bar dekorasyonu ile donatılmış olup kullanım alanı yaklaşık 1000 m2 dir. Lobi katımızda üst yönetim ofisleri ve Kids Club bulunmaktadır. Lobi barımızda misafirlerimize yerli ve yabancı içeceklerin yanında özel Türk kahvesi ve çayları da ikram edilmektedir.

Misafirlerimizin kahvaltı ve akşam yemeklerini alacakları yemek salonumuz Lagün otelimizin -1. katında bulunmaktadır. Zengin açık büfe kahvaltı ve akşam yemeklerini servis ettiğimiz yemek salonumuz 200 kişi kapasitelidir.

Nitelikli davet, düğün, toplantı ve seminerlerin düzenlenebileceği kendine ait ayrı giriş kapısı ve fuayesi bulunan ve son sistem elektrik ve elektronik malzemelerle donatılmış 30 kişilik 70 kişilik ve 400 kişilik olmak üzere 3 adet toplantı salonumuz otelimizin -1. Katında bulunmaktadır.

·        Konaklama fiyatlarımıza Zengin Açık büfe kahvaltı,  Türk Hamamları, Saunalar,  Açık –Kapalı Termal Havuzlar , Fitness Salonu , Açık –Kapalı çocuk oyun spor alanları, ve K.D.V dahildir.

·         Ücretli aktivitelerimiz Masaj terapileri, Vücut ve Yüz bakım Üniteleri, Çok  Kademeli Özel Aile Odası Jakuzileri, Açık Alan Jakuzileri, Tenis- Basketbol -Futbol sahası kullanımlarıdır.

·         Çocuk indirimi, 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz (ebeveynle kalmak ve maksimum 2 çocuk olacaktır) 6-12 yaş arası çocuklar % 50 indirimli olacaktır.

·         Bayram ve özel günler bu fiyatlar dışında fiyatlandırılır.

·         Yukarıdaki fiyatlar sadece yerli misafirlerimize uygulayacağımız fiyatlardır. Yabancı uyruklu misafirler yabancı acentalara uyguladığımız fiyatlandırmaya tabi olacaktır.

·         Satışlarınız Sor Sat olacaktır.

·         Fiyatlarımız net fiyatlarımızdır.

·         Ödemenin misafir girişine kadar havale veya mail order ile yapılması gerekmektedir.

Thermaium Otel 2020 Fiyatları 
Doluluk Oranlarına Göre Sürekli Değiştiğinden 
İnternet Sitelerimizde Yayımlanmamaktadır. 
Lütfen Telefonla İrtibat Kurunuz..
En İyi Fiyatlar İçin : 0850 840 8289 - 0332 606 0648

harita...

Etiketler: